Γιατί να πάρετε UltraMag® Oro ?

Αρκετά συχνά, η ημερήσια απαίτηση σε μαγνήσιο σε ορισμένες περιόδους του χρόνου (αλλαγή εποχών, καλοκαίρι) ή σε κάποια στάδια της ζωής όπως η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός, η εμμηνόπαυση, είναι αυξημένη.

Ο τρόπος ζωής έχει επίσης καθοριστική επίδραση: το άγχος και οι έντονοι τρόποι ζωής ασκούν πίεση στο σώμα τόσο από ψυχολογική όσο και από σωματική άποψη.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, που πρέπει πάντα να συμπληρώνουν το μαγνήσιο και τα μεταλλικά άλατα που χάνονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η χρήση συμπληρωμάτων μαγνησίου μπορεί να γίνει μία υγιεινή συνήθεια.

Πώς να πάρετε το UltraMag® Oro ? Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

2 φακελίσκοι UltraMag® Oro περιέχουν 375mg σουκροσωμικό μαγνήσιο και εγγυώνται το 100% της καθημερινής Διατροφικής Τιμής Αναφοράς (ΔΤΑ).

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς:

 

Διαλύεται απευθείας στο στόμα

 

Δε χρειάζεται νερό

 

 

Έχει ευχάριστη γεύση

 

Πότε να πάρετε το UltraMag® Oro ? Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που πρέπει να γίνεται η λήψη του ?

Η λήψη του UltraMag® Oro μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το πρωί: Η λήψη μαγνησίου το πρωί βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, στη φυσιολογική διατήρηση του νευρικού συστήματος και στην ψυχολογική λειτουργία. 

 

Μετά από αθλητική δραστηριότητα: Μετά από εντατική προπόνηση, συνιστάται πάντα να συμπληρώνετε τα επίπεδα μαγνησίου και άλλων βασικών μεταλλικών αλάτων που χάνονται από την εφίδρωση. 

 

To βράδυ: Η λήψη μαγνησίου πριν τον ύπνο βοηθά στη μείωση των συναισθημάτων κούρασης και κόπωσης, συμβάλλοντας στη χαλάρωση και τη νυχτερινή ξεκούραση. 

 

«Κατεβάστε το Φυλλάδιο»